Moderna vgradna omara  je danes nepogrešljiv del skoraj vsakega stanovanja, saj nam pomaga rešiti marsikateri prostorski problem.

Z Alplesovo vgradno omaro po meri boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam.  Z njo boste dosegli popoln izkoristek prostora tudi kadar  je ta zahtevno oblikovan. Vgradne omare ali samo drsna vrata pomagajo skriti nepravilnosti v prostoru ter so odlična rešitev za prehod med prostori. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve. Omara lahko sega od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa je tudi krajša in se zaključi z okrasno stranico oz. nižja od stropa in se zaključi s pokrivno ploščo. Izbrati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Pri obeh tipih vrat je na voljo  veliko različnih materialov in barv, od lesenih in barvnih dekorjev ter dekorjev v visokem sijaju, do lakiranih izvedb, barvnih stekel in ogledala. Lahko se odločite tudi za kotno vgradno omaro ali pa omaro v poševni mansardi.

Prednost Alplesovih vgradnih omar je skladnost z ostalim Alplesovim pohištvom. Ker so pri vgradnih omarah na voljo tudi barve ostalih programov, te lahko kombiniramo s programi spalnic, dnevnih sob, otroških sob… Na ta način je mogoče opremiti celoten prostor z enakim pohištvom.

Sorodne kategorije

Mesečne akcije

Mesečne akcije

Odprodaja eksponatov

Več